Lieselotte B

Lieselotte B

Vorige Artikel 51 van 107 Volgende
€ 173,00 (inclusief btw)

Voor: Lieselotte B

* Ring Ruw - swarovski + gedenkbakje gevuld met as en gravure € 129,-
Maat 50-16 mm)

* Oorbellen Ruw + swarovski € 44,-

Eventueel ring Aelys vindt je hier https://www.petitlamour.nl/a-52046098/gedenkjuweeltjes/gedenkring-asring-aelys/

Mbt de gravure zou ik je willen vragen om een goede scherpe foto van de tekst te maken, goed van bovenaf en bij voldoende licht. Deze kun je mailen aan info@petitlamour.nl

Handige tips

  • Je kunt er voor kiezen om zelf je toevoegingen (haar, as, stukje stof of iets anders) naar me toe te sturen. Het adres vindt je onder aan de pagina. Voor een sieraad gevuld met as heb ik maar een theelepel as nodig. Verstuur de as in een afgesloten zakje, bakje of buisje en in een bubbeltjes envelop. Haartjes kunnen in een stukje aluminium folie gevouwen worden. Melktandje in een stukje keukenrol of beschermd met watjes in een zakje doen. Alles wat ik niet gebruik ontvang je uiteraard weer retour. Vergeet niet om er een briefje/kaartje met je naam en bestelnummer bij te voegen.
  • *Om het makkerlijker te maken kun je voor €2,- ook een verzendpakketje ontvangen. Hierin zit alles om je toevoegingen aan het sieraad aan me te verzenden. In het pakketje zit een buisje, afsluitbare zakjes, stickertjes om te labelen, een verzendformulier en een retour (bubbeltjes) envelop. Deze dien je nog wel zelf te laten frankeren. De verzendkosten zijn ongeveer €1,88
  • Je ontvangt de sieraden altijd in een prachtig sieraden doosje met het logo van Petit Lamour, mooi ingepakt en inclusief gratis zilverpoetsdoekje. 
  • Houd rekening met een levertijd tussen de 3 en 6 weken (ná het ontvangen van de te verwerken toevoegingen) voor de gedenksieraden. Het vervaardigen van deze bijzondere sieraden is een arbeidsintensief en zeer precies proces. Er zit een hoop handwerk, liefde, geduld en toewijding in deze juweeltjes. Handwerk kost nou eenmaal iets meer tijd, maar ik beloof je dat het absoluut het wachten waard is. Mocht de levertijd van 6 weken overschreden worden dan krijg je daar uiteraard persoonlijk bericht van. 
© 2016 - 2022 petitlamour | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel