Nieuw

Gedenkring - Fauve

Vorige Artikel 2 van 15 Volgende
€ 109,00

Gedenkring Fauve

Deze ring wordt volledig handgemaakt en kan gevuld worden met bijvoorbeeld as, haarlokje of stukje stof van een dierbare, gedroogd bloemetje uit een bruidsboeket of grafstuk, steentjes of zand van een verre reis... noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze ring is 5 mm breed en voorzien van een hamerslag zodat het licht mooi weerkaatst wordt. De steen wordt gezet in een geschulpte rand en is +/- 15 mm x 10 mm . Aan de binnenzijde van de ring is ruimte om een naam en/of een datum te laten zetten of bijv een mooie korte tekst. Deze worden dmv slagletters handmatig in het zilver geslagen. Anders dan graveren is de kans dat de letters vervagen daardoor nihil.

Voor de basis van deze ring wordt een zwarte mica gebruikt waar de toevoegingen duidelijk tegen afsteken. Het voorbeeld is een ring met deze zwarte basis gevuld met as, gecombineerd met zilvervlokjes.

Mogelijkheden extra toevoegingen:
- 24 karaats goudvlokjes
- 925 zilvervlokjes
- Vergeet me niet bloemetje (gedroogd)
- Zilveren kruisje
- Zilveren hartje
- Gekleurde glitters (voor kleuren neem contact op)
- Kunst opaalvlokjes

*Wanneer men meerdere toevoegingen wenst (bijv. hartje & goudvlokjes) selecteer dan in het menu: Twee (of meer) toevoegingen en geef in het opmerkingenveld aan welke toevoegingen je wenst in de ring. 

Heb je misschien een andere wens mbt een andere aanvulling aan deze prachtige gedenkring, neem dan vooraf aan je bestelling even contact met me op via het contactformulier. Ik denk graag met je mee en informeer je graag over de mogelijkheden. 

De onderdelen van deze ring zijn volledig Sterling Zilver (925. 1e gehalte zilver) en dus voor iedereen draagbaar zelfs voor de allergevoeligste huid. 

Uiteraard ontvang je as en haar wat niet wordt gebruikt in het sieraad netjes weer terug. Je kunt er van uit gaan dat ik met het grootst mogelijk respect en voorzichtigheid te werk ga. Ook bij het gebruik van andere toevoegingen zoals zand, steentjes, bloemetjes zal ik er zo veel mogelijk naar streven dat wat ik niet gebruik te retourneren. 
 

Handige tips

  • Om de juiste ringmaat te bepalen, klik hier Je kunt desgewenst ook een ringmaatje bij bestellen. Hiermee kun je accuraat je maat opmeten en later aan me doorgeven per mail met je ordernummer. Óf je geeft de maat op het verzendformulier aan me door.  (verzendpakketje herinnering)*
     
  • Je kunt er voor kiezen om zelf je toevoegingen (haar, as, stukje stof of iets anders) naar me toe te sturen. Het adres vindt je onder aan de pagina. 
  • *Om het makkerlijker te maken kun je voor €2,- ook een verzendpakketje ontvangen. Hierin zit alles om je toevoegingen aan het sieraad aan me te verzenden. In het pakketje zit een buisje, afsluitbare zakjes, stickertjes om te labelen, een verzendformulier en een retour (bubbeltjes) envelop. Deze dien je nog wel zelf te laten frankeren. De verzendkosten zijn ongeveer €1,80
  • Je ontvangt de sieraden altijd in een prachtig sieraden doosje met het logo van Petit Lamour, mooi ingepakt en inclusief gratis zilverpoetsdoekje. 
  • Houd rekening met een levertijd tussen de 2 en 4 weken (ná het ontvangen van de te verwerken toevoegingen) voor de gedenksieraden. Het vervaardigen van deze bijzondere sieraden is een arbeidsintensief en zeer precies proces. Er zit een hoop handwerk, liefde, geduld en toewijding in deze juweeltjes. Handwerk kost nou eenmaal iets meer tijd, maar ik beloof je dat het absoluut het wachten waard is. Mocht de levertijd van 6 weken overschreden worden dan krijg je daar uiteraard persoonlijk bericht van. 
© 2016 - 2021 petitlamour | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel