Over mij...

Hey, wat ontzettend leuk om kennis te maken! 

​Ik ben Judith, 40 jaar, moeder van 3 kids (20,19,6 jaar) Hier zie je me op de foto, met mijn lievelingsjasje aan en een mok waar mijn lievelingsdrankje in zat (cappuccino) :) En hier boven zit ik op mijn favoriete plek,... het bos! 

​Ik ontwerp zilveren sieraden en ben gek op prachtige edelstenen en heb een enorme zwak voor parels. Mijn persoonlijke voorkeur edelstenen zijn Dendrite, Labradorite, Maansteen, Rutiel en Toermalijn. Deze stenen zul je dus vaak terug zien in mijn ontwerpen. Daarnaast voel ik me diep verbonden met de natuur, ben ik verwonderd over de schoonheid van Gods schepping en vind ik rust en balans als ik de tijd vindt om even te ontladen in het bos. Ik laat mij dan ook graag inspireren door de natuur in mijn ontwerpen.

​Het werken met zilver, het creëren van een mooi en uniek juweeltje geeft me veel voldoening. Ik maak momenteel veel gedenksieraden. Ik voel me dan ook enorm gezegend dat ik zulke mooie sieraden mag maken die van grote betekenis zijn voor de drager ervan. 

​Ik ben een autodidact zilversmid en beoefen het vak nu een aantal jaren. Ik leer nog elke dag nieuwe technieken bij en ga geen uitdaging uit de weg wanneer men mij vraagt voor een uniek ontwerp.

​Leuk dat je even kennis kwam maken, ik hoop dat je op de site vindt wat je zoekt. En zo niet stuur me gerust een mailtje voor vrijblijvende informatie. ​Ik denk graag met je mee en bespreek graag de mogelijkheden met je. 

Hieronder nog een paar trefwoorden die wat meer over mezelf vertellen :)

  - Cappuccino - Natuur - Edelstenen - Wijn - Chocolade -

Panterprint - Zelfontwikkeling - Creatief - Edelsmeden - Fotografie

Grootste wens om het Noorderlicht te zien (en eigenlijk ooit in Zweden gaan wonen)

Ik sta open voor mooie samenwerkingen, dus als je een mooi plan hebt kom maar op. Lijkt het je leuk om eens een blogje te schrijven over mijn producten of me te intervieuwen, hartstikke leuk, mail me dan via het contactformulier!  

© 2016 - 2022 petitlamour | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel