Eigen uniek ontwerp

Kun je niet helemaal op de website vinden wat je zoekt? Het is mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken. Hiervoor kun je per email contact met me opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Misschien heb je wel een bepaalde wens qua materialen of kleuren of wil je kralen of materialen vanuit een eigen sieraad in een armband of ketting laten verwerken. Natuurlijk is een kleine aanpassing op een bestaand sieraad uit mijn collectie is ook mogelijk. Ik heb geen vaste voorraad en kan daarom per klant voor een uniek sieraad zorgen. Zodra jou bestelling bij me binnenkomt maak ik dus voor jou een nieuw uniek en passend product.


Het is helaas nog niet mogelijk om 'oude' zilveren of gouden ringen om te laten smelten voor een nieuw sieraad. Dit gaat in de toekomst wel mogelijk zijn maar voor nu werk ik met nieuw zilver (of goud) voor het vervaardigen van je juweel.

Er is een hoop mogelijk. Ik heb een zeer ruime voorraad aan materialen en heel veel prachtige edelstenen maar houd wel rekening dat wanneer ik eventueel bijzondere items of materialen moet bestellen, dat er een levertijd overheen kan gaan. Wees dus zeker met een eigen ontwerp op tijd, zéker als het voor een cadeautje bestemd is. Neem daarvoor per email even contact met me op!

In ieder geval,.. laat me weten wat je wensen zijn, ik sta overal voor open en denk heel graag met je mee!! Er is meer mogelijk dan je denkt!

Algemene levertijden:

Ik hanteer geen voorraden van sieraden, wat betekent dat nagenoeg alles op de site speciaal voor jou als klant op maat wordt vervaardigd op het moment van bestellen. Dit heeft als voordeel dat eventueel voorafgaand aan een bestelling er aanpassingen/ wensen kunnen worden doorgegeven op het bestaande ontwerp.
De levertijd bedraagt daarom voor de algemene collectie ongeveer een tot 2 weken.

Voor gedenksieraden of speciale custom made juweeltjes is de levertijd ongeveer tussen de 2 en 6 weken. Afhankelijk of er speciale materialen besteld moeten worden. 

 

© 2016 - 2022 petitlamour | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel