top of page

Gedenksieraden

20221201_203009.JPG
20180331_123038_resized_1_edited.jpg

Een juweel van grote betekenis, herinneringen om bij je te dragen. 

Het is mogelijk om bij Petit Lamour een gedenksieraad te laten ontwerpen met as of haar van een overleden dierbare.

Het dragen van een gedenksieraad kan troost en kracht bieden bij verlies. 

 

Ik ben mij er van bewust dat een dergelijk sieraad van enorme betekenis en waarde is voor de drager ervan. Ik garandeer dan ook dat ik met het grootst mogelijk respect en discretie hiermee te werk ga.  

In mijn webshop vindt je een aantal prachtige modellen gedenksieraden.

De meeste voorbeelden zijn voorzien van as. Het is daarnaast ook mogelijk om een sieraad op maat te laten ontwerpen. Ik inventariseer de wensen en zet deze om in diverse schetsen zodat er een visueel beeld ontstaat van het sieraad. Alles wordt gemaakt volgens de wensen van de klant maar wel met de karakteristieke uitstaling van mijn merk en hand. Wat inhoud dat het juweeltje een hand gesmeed en ambachtelijke uitstraling heeft. 

Je kunt er voor kiezen om extra toevoegingen in je steentje te laten verwerken. Denk bijvoorbeeld aan echte 925. zilvervlokjes of 24 karaats goudvlokjes. Maar ook het toevoegen van stukjes parelmoer schelp, Swarovski kristallen, subtiele glitter behoren tot de mogelijkheden. 

Niet iedereen wil graag een 'zichtbaar' gedenksieraad, dus waar de as in zichtbaar is. Ik zou bijvoorbeeld een 'as kamertje' kunnen maken met daar bovenop een mooie steen. Deze kan dan als ketting of als ring gedragen worden. Uiterlijk ziet het er dan uit als een gewoon sieraad. Deze kunnen we op meerdere manieren personaliseren. Ring Leaf en Jolie lenen zich ook goed voor een naam en/of datum of korte tekst aan de binnenzijde. 

HOW CAN I FORGET YOU IF YOU GAVE ME SO MUCH TO

Remember

bottom of page