top of page

Meet the team 
It's a One Woman 
Business

DIY kaars gieten
M4U-Judith-9.jpg
Image by Christin Hume
M4U-Judith-142.jpg

Liefs Judith

Hey, wat ontzettend leuk om kennis te maken! 

​Ik ben Judith, bouwjaar '81, moeder van 3 kids (21,20 & 7 jaar)

en getrouwd met André.

​Al sinds 2016 ontwerp ik met heel veel toewijding mooie persoonlijke sieraden in mijn thuisatelier in Sneek. ​Ik ben een autodidact edelsmid en beoefen het ambacht nu een aantal jaren. Elke dag leer ik nog nieuwe technieken bij en ga geen uitdaging uit de weg wanneer men mij vraagt voor een uniek ontwerp.

Ik heb een enorme zwak voor Dendrite, Labradorite, Maansteen, Rutiel en Toermalijn. Deze stenen zul je dus geregeld terug zien in mijn ontwerpen.


​Het werken met de ruwe materialen, het creëren van een mooi en uniek juweeltje geeft me veel voldoening. Vaak met een mooie symbolische betekenis erachter en emotionele waarde. Ik voel me dan ook enorm gezegend dat ik het vertrouwen krijg om dergelijke sieraden te mogen ontwerpen en maken.

 

Naast het sieraden smeden houd ik er ook van om ander moois te maken, zoals kaarsen, bedruk ik textiel en andere producten met veelal een persoonlijke touch. 
 

​Ik hoop dat je op de site vindt wat je zoekt. En zo niet stuur me dan gerust een mailtje voor vrijblijvende informatie. ​Ik denk graag met je mee en bespreek graag de mogelijkheden met je. 
 

Petit Lamour is een One Woman Business
Van websitebouwer en webshopbeheer, inkoop, ontwerpen en vervaardigen van producten tot het inpakken van jouw bestelde artikelen en het schrijven van een persoonlijk kaartje. 
Eerlijk handwerk en ondernemerschap is waar Petit Lamour voor staat. 
Daarom heb ik het manifest van eerlijk ondernemen ondertekent en vindt je terug als belofte aan jou als klant gedeponeerd bij Webwinkelkeur!

bottom of page